O nama

Tvrtka Mišlov d.o.o. osnovana je 2001 godine sa sjedištem u mjestu Kali, otok Ugljan. Glavna djelatnost tvrtke je ulov male plave ribe (srdele i inćuna). Ulov se obavlja brodovima plivaričarima Rošo i Cicilo. Dugogodišnji rad članova obitelji Mišlov na ulovu i uzgoju tuna te generacijama predaka stjecano iskustvo u ribolovu plave ribe pridonijelo je dugogodišnjoj uspješnosti tvrtke.

U lipnju 2015. godine tvrtka otvara pogon za preradu plave ribe u Poličniku čime širi svoju djelatnost na preradu i veleprodaju proizvoda ribarstva. Proizvodnja obuhvaća mariniranje i soljenje inćuna i srdele te zamrzavanje suvremenom tehnologijom pojedinačnog zamrzavanja (IQF). Prerada proizvoda ribarstva odvija se primjenom HACCP sustava. Linija proizvoda obuhvaća smrznute, marinirane i soljene proizvode srdele i inćuna.

Da bi se osigurala dostatna količina svježe ribe za preradu u pogonu tvrtka kupuje i treći brod za ulov male plave ribe, Molo. Sva tri broda opremljena su za suvremeni plivaričarski ribolov sa svom ribolovnom i navigacijskom opremom za ulov ribe na Jadranu i Mediteranu. U cilju očuvanja svježine ulovljene ribe već na brodu započinjemo sa rashladom te ju do proizvodnog pogona i drugih odredišta dopremamo vlastitim kamionima hladnjačama.

Brodovi

M/B Rošo

M/B Cicilo

M/B Molo